We use cookies in this website. Read about them in our privacy policy. To disable them, configure your browser properly. If you keep using this website, you are accepting those.
OK

Mitől lesz valójában felejthetetlen a nagy nap, 

ha mindenki felejthetetlen esküvőt ígér?

A vendégek szuperül érezték magukat, mert minden a forgatókönyv szerint, vagy néhány spontán esemény miatt még annál is jobban sikerült életetek legfontosabb napján, de mit fognak felidézni az esküvőtökről? A ruhát? A tortát? A vacsorát, vagy a táncot?

Azt, amit ti kiemeltek a többi közül. Hiába tartotok valamit fontosnak, ha azt nem húzzátok alá, keretezitek be. Miről szól a szerelmetek? Mit ünnepeltek és hogyan? Mit közvetítetek a vendégeitek felé? Persze mindenkinek lesz kedvenc emléke a személyes élménye alapján, de azt megerősíthetitek az általatok kiemelendőnek tartott pillanattal, hogy a ti esküvőtökre valóban emlékezzenek, ne csak azt mondják: "igen, jó volt."

Mindenki járt már esküvőn, vannak elképzelései, sőt elvárásai is. Felejthetetlenné akkor válik, ha az elvárásoknál magasabbat, nem megszokottat nyújtunk a vendégeknek, úgy, hogy az illeszkedik, meghaladja elvárásaikat, de nem negatív irányba lóg ki a sorból. Vannak evidenciák, mint ültetési rend, forgatókönyv, műsor, köszöntések, de azok módja, mikéntje határozza meg a valódi minőséget. 

Ültetőkártya

Akár menüsorral a hátoldalon.

Köszönőajándék

Minőségi csokoládé és személyes üzenet egyben

Hűtőmágnes

Az egyedi fénykép a hűtőn landol

A vendégeitek a helyüket keresve meglátják a nevüket az egy 1 órával korábban készült fénykép mellett egy dobozon, amiről még nem is sejtik, hogy csokoládét rejt. Mi történik ezután?

 

Hitetlenkedve veszik kézbe, hiszen a fotó pillanatának 1 órája ők is szemtanúi voltak. Az ismétlés (az ismert kép) elmélyíti a kellemes emléket és a szokatlan, varázslatszerűen elkészített termékről már a helyszínen beszélgetést kezdeményeznek egymással. (hiszen mindenki hasonló, de más fényképet kapott). Ez az "emlékgyártás" második fázisa, amikor elmesélik mit gondolnak, éreznek.

Felfedezik, hogy ez az ő ajándékuk, amin megköszönitek részvételüket a jeles eseményen. És azt is, hogy ez egy csokoládé. Miért kell ehhez egyáltalán a csokoládé? Maga a csokoládé szó régebbi, pozitív emlékeket hív elő az agyból, amihez a mostani eseményt automatikusan hozzákapcsolják, így az még jobban megszépül, megerősödik.

 

Amikor nyilvánosan vagy személyes beszélgetésekben megköszönitek vendégeitek részvételét az eseményen és megemlítitek, hogy nehogy örökké őrízgessék a csokoládét, mert megromlik, és a fotó az hűtőmágnes egyben, két fontos dolgot értek el:

 

1. Azzal, hogy azt mondtátok ne őrizgessék örökké, pont azt értétek el, hogy örökké fogják őrízgetni.

2. Eddig nem tudták, hogy az a szuper ajándék, ami eddig is nagyon tetszett nekik, hűtőmágnes, amit megint profizmusnak könyvelnek el, amit automatikusan kiterjesztenek a teljes esküvőre.

 

Még csak most jutottunk el odáig, hogy otthon, jóval az esküvő után, pont amikor szeretnétek, hogy még mindig emlékezzenek az eseményre, elfogyasztják a csokoládét, ami minden érzékszervre egyszerre hat. Ezért szükséges a minőségi csokoládé. A kibontás, elfogyasztás felragasztás szertartása folyamatosan a szuper esküvőtök jeleneteinek emlékét hívja elő. Felkerül a fotótok a vendégetek hűtőjére, hogy arra bármikor rápillantva rátok gondoljanak.

 

Ezzel a csokoládéval és a részletekre való odafigyeléssel valójában egy plusz élményt adtok vendégeiteknek, amivel az egész eseménynek egy keretet tudtok biztosítani és emelni az esemény fényét, mindezzel valóban felejthetetlenné téve azt.

Még csak a leánybúcsút szervezed?

Ahhoz is van egy szuper ajándékunk!

Fotós csoki leánybúcsúra

Ti hogy tervezitek? 

Beszéljünk!