Cookies help to provide our services. Details in the Privacy Policy.  By using our Service you agree to use cookies.

Mitől lesz valójában felejthetetlen a nagy nap, 

ha mindenki felejthetetlen esküvőt ígér?

A vendégek szuperül érezték magukat, mert minden a forgatókönyv szerint, vagy néhány spontán esemény miatt még annál is jobban sikerült életetek legfontosabb napján, de mit fognak felidézni az esküvőtökről? A ruhát? A tortát? A vacsorát, vagy a táncot?

Azt, amit ti kiemeltek a többi közül. Hiába tartotok valamit fontosnak, ha azt nem húzzátok alá, keretezitek be. Miről szól a szerelmetek? Mit ünnepeltek és hogyan? Mit közvetítetek a vendégeitek felé? Persze mindenkinek lesz kedvenc emléke a személyes élménye alapján, de azt megerősíthetitek az általatok kiemelendőnek tartott pillanattal, hogy a ti esküvőtökre valóban emlékezzenek, ne csak azt mondják: "igen, jó volt."

Mindenki járt már esküvőn, vannak elképzelései, sőt elvárásai is. Felejthetetlenné akkor válik, ha az elvárásoknál magasabbat, nem megszokottat nyújtunk a vendégeknek, úgy, hogy az illeszkedik, meghaladja elvárásaikat, de nem negatív irányba lóg ki a sorból. Vannak evidenciák, mint ültetési rend, forgatókönyv, műsor, köszöntések, de azok módja, mikéntje határozza meg a valódi minőséget. 

Ültetőkártya

Akár menüsorral a hátoldalon.

Köszönőajándék

Minőségi csokoládé és személyes üzenet egyben

Hűtőmágnes

Az egyedi fénykép a hűtőn landol

A vendégeitek a helyüket keresve meglátják a nevüket az egy 1 órával korábban készült fénykép mellett egy dobozon, amiről még nem is sejtik, hogy csokoládét rejt. Mi történik ezután?

 

Hitetlenkedve veszik kézbe, hiszen a fotó pillanatának 1 órája ők is szemtanúi voltak. Az ismétlés (az ismert kép) elmélyíti a kellemes emléket és a szokatlan, varázslatszerűen elkészített termékről már a helyszínen beszélgetést kezdeményeznek egymással. (hiszen mindenki hasonló, de más fényképet kapott). Ez az "emlékgyártás" második fázisa, amikor elmesélik mit gondolnak, éreznek.

Felfedezik, hogy ez az ő ajándékuk, amin megköszönitek részvételüket a jeles eseményen. És azt is, hogy ez egy csokoládé. Miért kell ehhez egyáltalán a csokoládé? Maga a csokoládé szó régebbi, pozitív emlékeket hív elő az agyból, amihez a mostani eseményt automatikusan hozzákapcsolják, így az még jobban megszépül, megerősödik.

 

Amikor nyilvánosan vagy személyes beszélgetésekben megköszönitek vendégeitek részvételét az eseményen és megemlítitek, hogy nehogy örökké őrízgessék a csokoládét, mert megromlik, és a fotó az hűtőmágnes egyben, két fontos dolgot értek el:

 

1. Azzal, hogy azt mondtátok ne őrizgessék örökké, pont azt értétek el, hogy örökké fogják őrízgetni.

2. Eddig nem tudták, hogy az a szuper ajándék, ami eddig is nagyon tetszett nekik, hűtőmágnes, amit megint profizmusnak könyvelnek el, amit automatikusan kiterjesztenek a teljes esküvőre.

 

Még csak most jutottunk el odáig, hogy otthon, jóval az esküvő után, pont amikor szeretnétek, hogy még mindig emlékezzenek az eseményre, elfogyasztják a csokoládét, ami minden érzékszervre egyszerre hat. Ezért szükséges a minőségi csokoládé. A kibontás, elfogyasztás felragasztás szertartása folyamatosan a szuper esküvőtök jeleneteinek emlékét hívja elő. Felkerül a fotótok a vendégetek hűtőjére, hogy arra bármikor rápillantva rátok gondoljanak.

 

Ezzel a csokoládéval és a részletekre való odafigyeléssel valójában egy plusz élményt adtok vendégeiteknek, amivel az egész eseménynek egy keretet tudtok biztosítani és emelni az esemény fényét, mindezzel valóban felejthetetlenné téve azt.

Még csak a leánybúcsút szervezed?

Ahhoz is van egy szuper ajándékunk!

Fotós csoki leánybúcsúra

Ti hogy tervezitek? 

Beszéljünk!